Over RIMA

Al 25 jaar gespecialiseerd in presentatiemappen en advies op maat

25 jaar advies op maat

Bij Rima staan we al 25 jaar voor hoogwaardige kwaliteit, in producten en klantcontact. Wanneer wij met jou een traject aangaan, denken we van begin af aan uitvoerig mee. Zo weten wij precies wat jouw wens is en vanuit welke vraag deze is ontstaan. Vervolgens zoeken wij naar de best aansluitende uitvoering en passen deze toe.

Dankzij onze allesomvattende werkwijze mogen wij al 25 jaar met veel plezier samenwerken met onze vaste relaties, maar trekken wij net zo goed de leukste nieuwe relaties aan die een beroep willen doen op onze ervaring.

Ken je ons nog niet en ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij onze collectie of neem direct contact op.

Een presentatiemiddel op maat

Ieder bedrijf is anders, iedere vraag is anders! Hierdoor zal ieder traject logischerwijs verschillend verlopen. In de kern zorgen wij wel voor een stevige basis, waarbij de vraag van de klant en de uiteindelijke uitvoering van onze oplossing centraal staat.

1. Vraag van de klant
De klant wil haar product of documenten op een bepaalde wijze opbergen, samenbrengen en/of presenteren en schakelt onze hulp in.

2. Techniek en maatvoering bepalen
Gebaseerd op de vraag bepalen wij de technische maatvoering, wat de basis vormt van het ontwerp.

3. Aanleveren van design door klant
Rima denkt mee in de conceptuele fase, maar wij zijn geen designers. Wij ontvangen het artwork, de huisstijl of design van de klant en gaan hiermee aan de slag.

4. Optioneel: dummy-model
Indien gewenst maken we een dummy: we printen het ontwerp en plakken deze over onze modellen, voorafgaand aan de daadwerkelijke productie. Zo heeft de klant alvast een visueel voorbeeld.

5. Eindproduct
Als de voorgaande stappen zijn volbracht, wordt de opdracht in productie gebracht en creëren we het presentatiemiddel op maat.

Onze materialen en mensen

Luxe bekleding uit Europa

Ons luxe bekledingsmateriaal, zoals linnen, is afkomstig uit Nederland, Italië, Duitsland en Tsjechië. Het bekleden en afwerken zelf wordt altijd in Nederland uitgevoerd.

Lokale fabricering

Het bedrukken en lamineren van onze producten wordt geheel in Nederland verzorgd.

FSC-keurmerk

Rima beschikt over het FSC-keurmerk. Jaarlijks worden onze producten, hun grondstoffen en condities, onder de voorwaarden van dit keurmerk getoetst.

25 jaar ervaring

Met 25 jaar ervaring hebben wij veel productkennis en hanteren wij tegelijkertijd een optimale klantcommunicatie. Dankzij de combinatie van deze kwaliteiten kunnen onze klanten al in een vroeg stadium een beroep op ons doen.

Duurzame klantrelatie

Wij maken niet alleen een product, maar zien onszelf ook zeker als adviseur. Door onze klanten van begin af aan te adviseren en in alle stappen van het traject bij te staan, bouwen we duurzame relaties op.

Team Rima!

Team Rima is een gedreven team van gespecialiseerde adviseurs en productie professionals. Naast onze vaste ploeg, werken wij in de piekperiodes met ervaren flexibele krachten die ons bijstaan.

Contact

Je kunt Rima bereiken via:

De Corantijn 16
1689 AP Zwaag
Nederland

+31 (0)88 600 1740

Stel hier jouw vraag: